За Нас

Салон „Онина“ е основан в далечната 1991 г. и е първият частен салон в град Сливен.
Основоположник и собственик е Нели Киркорова, която през 1997 г. успява да го разшири и оборудва с най-модерната за времето си апаратура.

И като всяко нещо, създадено с любов, салон „Онина“ получава своето естествено продължение и развитие чрез дъщерите на Нели Киркорова, а именно – Онина Георгиева и Люси Киркорова.

Вече над 20 години Люси и Онина се стремят да предлагат не просто козметични процедури, а цялостна иновативна и професионална грижа за здравето и красотата на лице и тяло. Постоянно следят развитието на новите технологии в областта на естетичната дерматология и инвестират ежегодно в нова апаратура.
Една малка част от марките, които можете да откриете в “Естетичен център Онина” са – Alma Lasers, Vivace, Imperium MED, GUNA, Natura Bisse и много други.

Люси Киркорова

Щастие за мен е, че открих предназначението си и пътя в живота. Работя с любов и отдавам енергия, знания и умения, което от своя страна ме прави наистина щастлива. Най-удовлетворена се чувствам, когато клиентите се връщат при мен за съвет, процедура или просто да изкажат своите благодарности. Доверието, с което ми поверяват своето лице и тяло, ме зарежда и ми дава желание да продължа да се развивам. Стремя се непрекъснато да разширявам познанията и уменията си чрез обучения и мастър класове, както и посещения на международни симпозиуми. Работя само с най-елитни и доказани компании в областта на козметичната и естетична индустрия. Искам да изразя специални благодарности за знанията, които придобих през годините, към д-р Ива Стоилова – един прекрасен лекар, лектор и най-вече приятел.

Онина Георгиева

Винаги съм знаела, че моето ежедневие и развитие ще са в сферата на козметиката, естетиката и грижата за тялото. Удовлетвореността, с която завършва работният ми ден, е доказателството за правилният избор, който съм направила. Всеки ден при мен идват хора с най-различни козметични проблеми и най-обичам усмивката им, когато намерим решението на проблема. Често след масажни процедури, клиентите се връщат с думите, че се чувстват не просто разкрасени, а напълно релаксирани. Тяхната оценка и доверие са най-голямата награда за мен

Сертификати

Сертификат Derma Clean - Онина

Членство в Асоциация на Медицинските Козметици - Люси 2019

Mesoestetic Pharma Сертификат за проблемна кожа - Онина 2017

Brera Plasmage Сертификат - Люси

Клас за мезотерапия АММЕ International - Люси 2016

ISIS Pharma Glyco-A Сертификат за химичен пилинг - Онина

Сертификат Люси Кирилова -ISIS Laboratories

Сертификат Derma Clean - Люси

Mesoestetic Pharma Сертификат за проблемна кожа - Люси 2017

Nature Bisse Barselona Certificate - Люси

Nature Bisse Barselona Certificate - Люси

Natura Bisse Certificate - Люси

alma lasers Accent Prime Сертификат Люси

Колагенова мезотерапия и GUNAPHORESIS - Онина 2017

Сертификат Microblading Микроблейдинг BioTek - Люси 2016

Nature Bisse Barselona Certificate - Онина

Mesoestetic Group Body - Esthetic Laboratories - Lusi

Сертификат за участие в Конференция на АМК 2019 - Люси

alma lasers harmony xl pro Сертификат Люси

Колагенова мезотерапия и GUNAPHORESIS - Люси 2017

Beauty Woman Сертификат Симпозиум - Люси 2016

ISIS Pharma Glyco-A Сертификат за химичен пилинг - Люси

Mesoestetic Group Body - Esthetic Laboratories - Onina

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart