Posted in Блог

Мисия „Чиста кожа”

acne

Мисия „Чиста Кожа” … или как да преборим акнето

Акнето е най-често срещаното кожно заболяване. Обикновено започва в тинейджърска възраст, но в последните години все повече хора на зряла възраст страдат от него.

Освен по лицето, акнето може да се появи по врата, раменете, гърдите и гърба, като разновидностите му са от лека, през умерена до тежка форма.

Основните последици от заболяването са не просто несъвършенства върху кожата, но и проблеми със самочувствието и общуването.

Кои са причините са появата на акне?

Генетична предразположеност, хормонални проблеми, прием на лекарства, неправилна диета, злоупотреба с тютюнопушене и алкохол, стрес и неправилна грижа за кожата.

Докато някои аспекти, като генетичната предразположеност и приема на лекарства, трудно можем да променим, то други са изцяло в наш контрол. Редуциране на лошите навици, балансиран хранителен режим и … качествена грижа за кожата.

Как ние от Естетичен Център Онина можем да ви помогнем?

Представяме ви комбинирана терапия Чиста кожа.  В пакета са включени 4 терапии за сияйни резултати, подходящи както за дамите, така и за господата. Терапиите се осъществяват на определен период от време, според индивидуалните потребности и състояние на Вашата кожа. В определени случаи, някои от процедурите могат да се комбинират в една сесия. Нека ви запознаем по-подробно:

Процедура DermaClear ексфолира, почиства и хидратира кожата на лицето в 3 стъпки:

В първата стъпка се извличат и премахват мъртвите клетки с помощта на DermaClear EXFO(ексфолиращ серум), оставяйки здравата кожа на повърхността.

Във втората стъпка се преминава към всмукване и дълбоко почистване, които премахват замърсяванията от кожата, позволявайки на подхранващите и хидратиращите серуми да бъдат абсорбирани ефективно.

Последната стъпка подхранва в дълбочина и хидратира. Процедурата се осъществява чрез въртящ се накрайник, като така се постига максимално проникване на подхранващите разтвори. След нея кожата е подготвена за следващ тип процедури.

Imperium Med е апаратура, работеща на принципа на „интелигентната енергия“ – може да активира, ускори и усили интра и извънклетъчните процеси и да се пребори с дисфункционални и патологични състояния в тъканите на човешкия организъм. Води до детоксикация на тъканите от оксидативния стрес, залегнал в основата не само на стареене на организма, а и причина за поява на болестите. Отстраняването на свободните радикали е толкова значим момент и е абсолютно необходим, за да се постигне ефективност на всички останали процедури. Чрез Imperium Med 400 се осъществява детоксикация и има противовъзпалителен ефект.

Технология Alma Zero е базирана на криотермалната терапия, при която температурата на кожата се охлажда до +5 – 0 градуса и по този начин се подтиска активността на жлезите. Zero апликаторът може да комбинира липидна и водна кристализация, което намалява отделянето на себум от жлезите, главният виновник за заболяването. Лечението е абсолютно безвредно и безболезнено, а положителните резултати се постигат с минимален брой процедури, дори и при най-тежки форми.

4. Ръкохватка ClearSkin Pro

ClearSkin PRO комбинира неаблативен лазер с технология за едновременно охлаждане на контакта, насърчавайки развитието на нова тъкан, като същевременно поддържа високо ниво на безопасност.

Лазерът прониква дълбоко в кожата и предизвика дълбоки термични микро-колони от коагулация на тъканите в дермата, като същевременно щади епидермиса и околната дермална тъкан. Тези коагулирани колони предизвикват реакция на зарастване на рани и генерират нов колаген. Това води до подобряване на текстурата и външния вид на кожата. Охладеният апликатор помага да се осигури поносимо лечение и предпазва епидермиса. Резултатът е нова дермална тъкан и видимо по-млада и здрава кожа.

За повече информация относно процедурата, цени и промоции, се свържете с нас на номер: 0895 650 977 | 0888 598 697

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart