Radiance®

Radiance® е изключителна продуктова линия за предотвратяване и коригиране на лицевото мимично стареене.
Radiance® е козметична алтернатива на микро-инжектирането с ботулинов токсин.
Незабавни резултати по лицето и шията, с кумулативен лифтинг ефект. Благодарение на компресиращия ефект върху бръчките, кожата изглежда по-гладка. Резултатите са дълготрайни, с течение на времето като се избягва основното напрежение в мускулите, серията позволява на кожата да възстанови нейната структура в най-засегнатите области, като укрепва съединителната тъкан.

Колаген 360 º

Kозметична иновация от Мезоестетик ®

Продуктите от линията Колаген 360 º са специално проектирани, за да възпрат загубата на колаген, от която тялото страда и да се борят срещу признаците на стареене. С висока концентрация на обогатяване с морски колаген, колаген 360 º стимулира процесите на клетъчно обновяване и активира производството на колаген и на веществата, които придават на обем на кожата.

STEM CELL

Новата ера в научната козметика

С течение на времето, кожните клетки постепенно губят капацитета да изпълняват функциите си правилно. След 30-тата година, естественият процес по обновяването на клетките се забавя. Синтеза на фиксиращи протеини, колаген и еластин намалява, което води до появата на първите бръчки.
Мезоестетик ® е разработила нов процес на научни изследвания, чиято цел е да удължим живота на клетките на кожата, за да се подмлади. По-голямата част от подмладяващите терапии на пазара се основават върху премахването на кожните слоеве, за да се ускори обновяването на клетките.
Мезоестетик ® от своя страна представя революционна козметична линия, чиято цел е да защитава живота на съществуващите клетки, въз основа на естествения капацитет на кожата за самостоятелно обновяване.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart