Posted in Апаратни процедури

Фотоподмладяване – DYE VL

Фотостареенето е преждевременно стареене на кожата, причинено от прекомерно излагане на слънчеви лъчи. С остаряването на кожата тя се променя: колагенът и еластичността намаляват, кожата започва да увисва, става по-суха и се появяват първите финни бръчици, често се наблюдават неравномерна пигментация и слънчеви лентигини (петна).

𝐃𝐘𝐄 𝐕𝐋 фотоподлмадяване е отлична превенция срещу процеса на фотостареене. Меланинът в кожата е отговорен за нейното потъмняване, а лазерните лъчи с дължина на вълната от 500-600 nm го разрушават директно. Резултатът е кожа с възвърната гладка текстура, изсветлена пигментация, намалени възрастови петна и изравнен тен.

Процедурата е подходяща за:

  • Есенно-зимния сезон
  • Възраст 30+
  • Лице, деколте и ръце

𝐃𝐘𝐄 𝐕𝐋 процедурата се получава посредством апликатора на платформата HARMONY XL PRO, като не се налага обезболяване, тъй като процедурата е минимално инвазивна. Резултатите са видими още след първата процедура, но е препоръчително да се направят от 3 до 5 процедури в зависимост от индивидуалните нужди на клиента. Препоръчителният срок между процедурите е 3-4 седмици.

За повече информация относно процедурата, цени и промоции, се свържете с нас на номер: 0895 650 977 | 0888 598 697

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart