Posted in Блог

ALMA LASERS

1496x997

Какво е Alma Lasers?

Alma Lasers вече повече от 20 години е световен лидер и иноватор в областта на лазерните, светлинно-базирани, радиочестотни и ултразвукови решения за естетичните и хирургичните пазари и предлага над 100 различни метода и решения при лечение на естетически и медицински проблеми.

 

Продуктите на Alma Lasers могат да бъдат открити в повече от 90 държави, а в област Сливен, ние сме единствените, които работят с тях.

 

Безопасността на процедурите е доказана след множество клинични проучвания. Медицинските изделия на Alma Lasers ™ носят CE маркировка съгласно Директивата за медицинските изделия (93/42/EEC) и отговарят на специфичните местни разпоредби и стандарти на страните, в които се предлагат за продажба.

Малка част от проблемните точки, върху които работят Alma Lasers:

  •  Оформяне на лице, подобряване на тона и текстурата на кожата
  •  Оформяне на тяло
  •  Ремоделиране на кожата
  •  Лечение на акне и премахване на белези от акне
  •  Третиране на белези след операции
  •  Лазерна епилация
  •  Редуциране на стрии и целулит
  •  Премахване на татуировки
  •  Лечение на хиперхидрози

Как работят Alma Lasers?

Най-големият плюс на Alma Lasers е възможността всеки проблем да бъде третиран индивидуално и според конкретните показатели на кожата чрез лазерни импулси и енергия, ултразвукови вълни, инфрачервена светлина, топлинна енергия и радиочестотни решения.

С кои платформи на Alma Lasers разполагаме?

Accent Prime е най-модерната работна станция на Alma Lasers за стягане на кожата, контуриране на тялото и естетическо подобряване. Платформата съчетава най-новите иновации в ултразвуковите и радиочестотните технологии, за да достави ефективни, силно персонализирани лечения с естествени, дълготрайни резултати. Забележителните естетични резултати се постигат с UltraSpeed иновативен накрайник, който комбинира нов тип ултразвукови технологии с изключително голямата площ на апликатора за екстремно бързо оформяне на тялото. 

Патентованата технология Alma Unipolar позволява фокусирано, безопасно и дълбоко загряване на тъканите на различни дълбочини в кожата. С регулируем контрол на дълбочината, практикуващите имат гъвкавостта и прецизността да третират целевата зона за оптимални резултати.

Система Accent Prime разполага с накрайници за: оформяне на тяло, оформяне на лице, стягане на кожата, ресърфейсинг на кожата и борба с целулит.

HARMONY XL PRO

Платформа Harmony XL Pro e съвкупност от множество модерни приложения, които гарантират високоефективни, надеждни и безопасни процедури за различни по естество кожни проблеми и индикации и възможност за постигане на цялостна естетична хармония

Harmony XL Pro позволява да се третират различни медицински и естетични индикации при пациенти от всички възрастови групи. Предлага над 20 лазерни, светлинни и ултразвукови технологии, приложими за над 65 различни медицински показания, одобрени от FDA.

Широк спектър от решения при: ремоделиране на кожата, васкуларни лезии, пигментни петна, тон и текстура, SHR Епилация, Акне.

DermaClear е 3-в-1 усъвършенствана хидрадермабразио платформа: ексфолира, почиства и хидратира, чрез въртящ се на 360 градуса накрайник и мощно всмукване. Освен това може да представлява и пред-процедурна терапия при подготовка на кожата за различни подмладяващи манипулации.

Уникална и иновативна кожно подмладяваща терапия, DermaClear съчетава ексфолиране, почистване, екстракция и хидратация, за да позволи провеждането на ефективни третирания с отлични резултати.

Няма възстановителен период, без дискомфорт и без дразнене.

Alma Beauty Reboost успешно комбинира микроиглена и неинвазивна мезотерапия с Reboost технологията позволяват максимална трансепидермална доставка на активните вещества от мезококтейлите в дълбоките слоеве на кожата.

Reboost използва мощни звукови трептения и акустични вълни за почистване и ексфолиране на кожата. Отстраняват се мъртвите клетки и излишния себум. Кожата се подготвя за приложение на активни съставки. Резултатът е бляскава и гладка кожа, без видими пори и нежелана пигментация.

Подробно с всяка процедура и това коя е най-подходяща за Вас, можете да се запознаете тук:

За повече информация относно процедурата, цени и промоции, се свържете с нас на номер: 0895 650 977 | 0888 598 697

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart