Posted in Апаратни процедури

Alma Lasers – ClearTite

ClearTite е процедура за неинвазивно моделиране и стягане на кожата, чрез дълбоко дермално затопляне. Nir технологията е безопастна инфрачервена светлина, която затопля тъканта дълбоко под повърхността на кожата, повишава еластичността и стегнатостта й, което води до подобряване на лицевата архитектура. Топлината също така стимулира фибробластите, които карат клетките на кожата ви да да произвеждат нов колаген, допринасящ за дългосрочни резултати. 

ClearTite се справя с:

  • Отпусната и увиснала кожа
  • Фини бръчки
  • Загубата на колаген

Процедурата е подходяща за пациенти между 30 и 65г с леко до средно отпускане на бузи, челюст и шия, а в зависимост от отпуснатостта и желания ефект са нужни няколко процедури. Усещанията по време на процедурата се характеризират с леко затопляне и обикновено се наблюдава леко зачервяване на кожата в областта на третирането, което отшумява в рамките на 1-3ч. Подходяща е за всички типове кожа.

За разлика от Clear Lift 4D, процедурата не е подходяща за пациенти с вече поставени дермални филъри или ботокс, но е успешно приложима при неутрализиране на ефекта от нежелание или неправилно поставени такива.

*За повече информация относно процедурата, цени и промоции, свържете се с нас на номер: 0895 650 977

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart