Posted in Апаратни процедури

Alma Lasers-Accent Prime

Accent Prime е най-новата високо технологична платформа от Alma Lasers, която комбинира ултразвуковата и радиочестотна технологии за стягане на кожата и оформяне на тялото. Времето за процедура е значително скъсено, като само в рамките на 20мин се наблюдава положителен ефект и дълготраен резултат.

Alma Accent използва комбинирани технологии за премахване на излишните мазнини, видимо подобряване контура на лице и тяло. Комбинацията от ултразвукови вълни селективно разбива мастните депа, докато UniPolar ускорява метаболизма и предизвиква бърз лимфен дренаж. Прилагането на RF топлинна енергия разрушава мазнините, стяга и подобрява структурата и вида на кожата , стимулира образуването на нов колаген.

Накрайници

ULTRAFACE – комбинира вертикални ултразвукови вълни и компресия за моделиране контура на лицето. Ултразвуковият трансдюсер е фиксиран към апликатора, който доставя енергия в дълбоките дермални слоеве.

ULTRABODY – Комбинира вертикални ултразвукови вълни и компресия с по-висока мощност за оформяне контура на тялото.

UNIFORM – Комбинира висока енергия UniPolar PF с ротационен масаж за дълбоко дермално затопляне и засилване на циркулацията в подкожната тъкан.

Оформянето на контура на лицето е ключова анти-ейдж процедура. Комбинирайки студени US с RF технологии, Алма постига перфектни резултати с една процедура: еластичност на кожата и разрушаване на мастните натрупвания.

 

Ресърфейсинг и подмладяване на кожата

Microplasma RF технология е ефективна при неравномерен тен на кожата, стрии, повърхностни пигментации. Impact технологията предлага решение за максимално ефективно възстановяване на кожата и естетични резултати.

Накрайници

MICROPLASMA – Pixel RF e аблативна и затопляща кожата микроплазмена технология.

MICROPLASMA + IMPACT – комбинирани технологии за отлични резултати

За повече информация относно процедурата, цени и промоции, се свържете с нас на номер: 0895 650 977 | 0888 598 697

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart