Alma Beauty Reboost

Alma Baeuty Reboost представлява микроиглена и неинвазивна мезотерапия, която интензивно подмладява кожата.

Процедурата минава в три етапа:

  1. Първоначално кожата се подготвя, като се ексфолира със специализираната ръкохватка на Alma Beauty Reboost. Тя създава мощни звукови трептения, които извършват механичен натиск върху кожата и акустични вибрации, които водят до образуване на въздушни мехурчета в роговия слой. Всичко това води до повишаване движението на липиди и активни вещества в кожата.
  2. Във втората част на процедурата се използва фракционното вибриращо микроиглено устройство – PixelPen. Чрез движението си, то перфорира кожната повърхност на различна дълбочина, според предварително зададени параметри, което води до образуването на нов колаген и еластин. В допълнение се вкарват и различни мезококтейли, в зависимост от специфичните нужди – хиалуронова киселина, синтезатор на колаген, витамин С и мн.други.
  3. В последния етап отново се използва ръкохватката Alma Beauty Reboost и с помощта на акустичните вълни се осигурява пълното разнасяне на активните вещества в различните слоеве на кожата.

 

Препоръчително е да се направят 3-4 последователни процедури, като периода между тях е около месец. Резултатът е бляскава и гладка кожа, без видими пори и нежелана пигментация.

За повече информация относно процедурата, цени и промоции, се свържете с нас на номер: 0895 650 977 | 0888 598 697

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart